Φροντίζουμε για την ψύξη και το νερό.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

NingBo Hongmin Electrical Appliance Co.,Ltd

NingBo Hongmin Electrical Appliance Co.,Ltd

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
Το εργοστάσιό μας Γραφείο μας Show room Παρουσιάστε δωμάτιο-2 έκθεση
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : Zhimin, Bonic, cOem
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~60
Ετήσιες πωλήσεις : 7000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Καθιερωμένος το 2004 και τοποθετημένος στην Κίνα hometown του πόλης βιομηχανικού πάρκου εξοπλισμός-Fuhai εγχώριων συσκευών, cixi, Ningbo, επαρχία Zhejiang. Η επιχείρηση καλύπτει μια συνολική έκταση 4000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα οικοδόμησης 12000 τετραγωνικών μέτρων.

Η επιχείρηση είναι επαγγελματικός κατασκευαστής του συνεχές ρεύμα συμπιεστή συχνότητας, του ηλιακών ψυγείου & του ψυκτήρα, ηλιακό φίλτρο νερού, ηλιακός ηλεκτρικός ανεμιστήρας και ούτω καθεξής. Η επιχείρηση ενσωματώνει με στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τις εμπορικές συναλλαγές. Με την αρχή του υψηλών σημείου έναρξης, των υψηλών προτύπων, και της ποιότητας βραδυνού, η επιχείρηση έχει πωλήσει το προϊόν της και είναι γνωστή σε εσωτερικό και oversea την αγορά.

Η επιχείρηση έχει ιδρύσει δύο ερευνητικά κέντρα τεχνολογίας, και γοητευμένος πολλούς μηχανικούς πρώτης θέσης, τα περισσότερα από τα είναι well-recognized μηχανικοί στη βιομηχανία στην Κίνα. Η επιχείρηση προχωρά σταθερά με τον προσδιορισμό και παρακολουθεί άγρυπνο το μέλλον της βιομηχανίας. Η επιχείρηση έχει γίνει όλες τις προσπάθειες στην καθιέρωση της μεγαλύτερης βάσης παραγωγής της συσκευής ΣΥΝΕΧΩΝ σπιτιών στην Κίνα. Είναι καμιά αμφιβολία ότι τα τονισμένα προϊόντα είναι μόνος-αναπτυγμένη του συνεχές ρεύμα συμπιεστή στροφέων συχνότητας εξωτερικού και του ηλιακού ψυγείου &freezer οικονομικώς αποδοτικού. Είναι ένα μεγάλο βήμα προς το στόχο της επιχείρησής μας.

Η επιχείρηση είναι πρόθυμη να θεραπεύσει κάθε πελάτη στη βάση της τιμιότητας, της ισότητας και του αμοιβαίου οφέλους, και να συνεχίσει να παρέχει στους πελάτες της τα κατάλληλα προϊόντα και την καλή υπηρεσία. Κάθε πελάτης είναι ευπρόσδεκτος να ερευνήσει και να επισκεφτεί την επιχείρησή μας στην ευκολία σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
NingBo Hongmin Electrical Appliance Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Joyce

Τηλ.:: 008613738802517

Φαξ: 86-574-63562108

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς